Cicatridina emätinpuikot 30 kpl - MYYNNISTÄ POISTUNUT TUOTE

45,37 €
1 kpl = 1,51 €

Tuotteen myynti on loppunut. Katso vastaava samaa vaikuttavaa ainetta sisältävä Repadina Plus >>

Auttaa emättimen kuivuuteen, ärsytykseen ja kipuun. Ärsytystä, limakalvon vaurioita, kipua ja kuivuutta esiintyy emättimessä useissa vaiheissa naisen elinkaaren aikana. Vaivaa voi esiintyä imettävillä naisilla, diabeetikoilla tai sen voi aiheuttaa lääkehoito, kuten ehkäisypillerit, endometrioosilääkkeet tai solunsalpaajahoito sekä gynekologiset toimenpiteet tai estrogeenipuutoksen aiheuttama kuivuus. Sitä voi esiintyä myös kuukautisten aikana.

Emätinpuikko asetetaan syvälle emättimeen kerran päivässä kunnes oireet häviävät. Vaikuttavana aineena on hyaluronihappo, joka nopeuttaa emättimen limakalvon paranemisprosessia sekä vähentää bakteeritulehduksen riskiä.


Markkinoija: IPC Pharma Oy


www.cicatridina.fi

Cicatridina emätinpuikot 30 kpl - MYYNNISTÄ POISTUNUT TUOTE Tuotteen lisätiedot

Tuotteen vanhenemispäivä 1.6.2012
Ainesosat

Natriumhyaluronaatti 5 mg, Centella asiatica öljyuute 60 mg, Calendula öljyuute 60 mg, Aloe vera uute 60 mg, Melaleuca öljyuute 2 mg, glyseroli, BHT, isopropyyliparabeeni, isobutyyliparabeeni, butyyliparabeeni.

Asiakkaiden antamat arviot

Arvioiden lukumäärä: 3
Arvioiden keskiarvo: 5
Erittäin hyvä (2.2.2012)
Mieto ja kosteuttaa hyvin limakalvoja. Olen käyttänyt näitä Cicatridina puikkoja ajoittain kuuriluonteisesti muutamasta päivästä maksimissaan viikkoon ja ei ole ainakaan toistaiseksi tullut mitään ärsytysreaktioita.
Ainoa mahdollinen (30.5.2011)
Cicatridina on ainoa mahdollinen emätinpuikko, jota saan sairastamani rintasyövän vuoksi käyttää, koska valmiste ei sisällä estrogeenia. Tiedon sain syöpälääkäriltäni. Valmiste on erittäin hyvä. Jo muutaman kerran käyttö auttaa vaihdevuosi-ikäisen kuivuuteen ja kirvelyyn. Ainoa haittapuoli on korkea hinta, kun tuotetta on kuitenkin käytettävä ilmeisesti loppuelämän:-).
Erittäin hyvä (23.2.2011)
Olen käyttänyt ko. tuotetta jo joitakin kuukausia ja todennut sen oikein hyväksi näin vaihdevuosien jälkeen. Itseasiassa aloin käyttää Cicatridinaa estrogeenipuikkojen sijaan, koska niistä minulle ajan mittaan koitui kakenlaista harmia. Tuotteen "löysin" sattumalta aikakausilehden mainoksesta ja päätin kokeilla ja hyvä, että kokeilin.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Multivita Plus
Alkaen 21,95 €
Lactal Balans (ent. Lactal) geeli 7 putkiloa
16,20 € (1 kpl = 2,31 €)
BioXtra pitkävaikutteinen kosteusgeeli 40 ml
10,35 € (1 l = 258,75 €)
ACO Intimate Care Liukuvoide 50 ml
9,00 € (1 l = 180,00 €)
Vagi-C emätinpuikko 6 kpl
12,95 € (1 kpl = 2,16 €)