Nosk nenäsuodatin 10 kpl

Nosk nenäsuodatin 10 kpl

Tuotetta on varastossamme - Toimitusaika 1-4 arkipäivää

10,80 €
1 kpl = 1,08 €Nosk on kolmikerroksinen nenäsuodatin, joka estää allergeenien, pölyn, hiekan ja pakokaasujen joutumisen nenäonteloihin. Nosk nenäsuodatin asetetaan nenän sisälle. Kun hengittää ilmaa sisään, Nosk avautuu ja estää terveydelle vahingollisten hiukkasten joutumisen nenään. Uloshengityksen yhteydessä Nosk "puristuu kokoon" ja ilma pääsee vapaasti ulos. Nosk nenäsuodatin suodattaa ainoastaan pienet haitalliset aineet vaikeuttamatta hengitystä.

Suodatin on valmistettu erittäin tehokkaasta, myrkyttömästä kolmikerroksisesta materiaalista. Uloimmat kerrokset ovat kangasmaista, kulutuksenkestävää filamenttikuitupolypropeenia, ja sisin kerros koostuu kudotuista mikrokuiduista, jotka suodattavat useimmat vesipohjaiset nesteet.

Nosk nenäsuodatinta voidaan käyttää useamman kerran. Käytön jälkeen se huuhdellaan puhtaassa vedessä ja jätetään kuivumaan. Yhden nenäsuodattimen suositeltu käyttöaika on korkeintaan 7 päivää. Nosk suodatin ei välttämättä peitä tarpeeksi keskimääräistä isomman nenän sieraimia.

Pakkauksessa on 10 nenäsuodatinta.


Markkinoija: Verpa Trade Oy

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Mesoft steriili kuitutaitos 5 kpl
0,20 € (1 kpl = 0,04 €)
Louis Widmer Day Cream 50 ml
29,90 € (1 l = 598,00 €)
Quies suusuihke kuorsaukseen 70 ml
18,80 € (1 l = 268,57 €)
Bepanthen Anti-Exem Creme 50 g
15,90 € (1 kg = 318,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Suodattimet, suojat ja hansikkaat, Muut tuotteet allergioista kärsiville