EtusivuAllergian hoito Nosk nenäsuodatin 10 kpl

Nosk nenäsuodatin 10 kpl

Tuotetta on varastossamme

Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)
10,80 €
1 kpl = 1,08 €Nosk on kolmikerroksinen nenäsuodatin, joka estää allergeenien, pölyn, hiekan ja pakokaasujen joutumisen nenäonteloihin. Nosk nenäsuodatin asetetaan nenän sisälle. Kun hengittää ilmaa sisään, Nosk avautuu ja estää terveydelle vahingollisten hiukkasten joutumisen nenään. Uloshengityksen yhteydessä Nosk "puristuu kokoon" ja ilma pääsee vapaasti ulos. Nosk nenäsuodatin suodattaa ainoastaan pienet haitalliset aineet vaikeuttamatta hengitystä.

Suodatin on valmistettu erittäin tehokkaasta, myrkyttömästä kolmikerroksisesta materiaalista. Uloimmat kerrokset ovat kangasmaista, kulutuksenkestävää filamenttikuitupolypropeenia, ja sisin kerros koostuu kudotuista mikrokuiduista, jotka suodattavat useimmat vesipohjaiset nesteet.

Nosk nenäsuodatinta voidaan käyttää useamman kerran. Käytön jälkeen se huuhdellaan puhtaassa vedessä ja jätetään kuivumaan. Yhden nenäsuodattimen suositeltu käyttöaika on korkeintaan 7 päivää. Nosk suodatin ei välttämättä peitä tarpeeksi keskimääräistä isomman nenän sieraimia.

Pakkauksessa on 10 nenäsuodatinta.


Markkinoija: Verpa Trade Oy

www.nosk.fi

Asiakkaiden antamat arviot

Arvioiden lukumäärä: 3
Arvioiden keskiarvo: 3
Ei ollut sovelias omiin tarpeisiini (15.2.2014)
Minulla on paha hajusteyliherkkyys johon hain helpotusta. Tosin arvelin jo etukäteen ettei välttämättä auta siihen. Voin käyttää tuotetta maalatessani jauhoisilla liiduilla, johon soveltuu hyvin.
Saattaa auttaa allergisia (9.5.2013)
Oli hankaluuksia saada asettumaan hyvin nenään, ettei olisi ohivuotoa, mutta onnistui lopulta. Kuivasi vähän nenän sisäpintoja ja kutitti välillä. Vaikeutti jonkin verran hengittämistä, mutta esti aika hyvin isompien partikkeleiden joutumisen nenään. Esim. eläimille allergisen kannattaisi kokeilla. Itse kokeilin pölyisessä ympäristössä ja siihen se auttoi jonkin verran.
Solveltuu vain pienikokoisille sieraimille (5.12.2012)
Tämä Etelä-Koreassa valmistettu suodatin on suunniteltu melko pienikokoisille sieraimille. Se ei siksi toiminut kunnolla ainakaan omalla kohdallani, vaikka nenäni on aivan tavallisen kokoinen. Suodatin ei nimittäin riittänyt peittämään koko sierainta, joten ilma pääsi virtaamaan vapaasti sen ohi sisään hengitysteihin.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Humektan perusvoide
Alkaen 2,75 €
Mesoft steriili kuitutaitos 5 kpl
Alkaen 0,20 € (1 kpl = 0,04 €)
Naso seesamiöljy ratiopharm 10 ml
8,25 € (1 l = 825,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Allergian hoito, Korvat, nenä ja kuorsaus, Suodattimet, suojat ja hansikkaat