EtusivuAllergian hoito Nosk nenäsuodatin 10 kpl

Nosk nenäsuodatin 10 kpl

Tuotetta on varastossamme

Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)
10,80 €
1 kpl = 1,08 €Nosk on kolmikerroksinen nenäsuodatin, joka estää allergeenien, pölyn, hiekan ja pakokaasujen joutumisen nenäonteloihin. Nosk nenäsuodatin asetetaan nenän sisälle. Kun hengittää ilmaa sisään, Nosk avautuu ja estää terveydelle vahingollisten hiukkasten joutumisen nenään. Uloshengityksen yhteydessä Nosk "puristuu kokoon" ja ilma pääsee vapaasti ulos. Nosk nenäsuodatin suodattaa ainoastaan pienet haitalliset aineet vaikeuttamatta hengitystä.

Suodatin on valmistettu erittäin tehokkaasta, myrkyttömästä kolmikerroksisesta materiaalista. Uloimmat kerrokset ovat kangasmaista, kulutuksenkestävää filamenttikuitupolypropeenia, ja sisin kerros koostuu kudotuista mikrokuiduista, jotka suodattavat useimmat vesipohjaiset nesteet.

Nosk nenäsuodatinta voidaan käyttää useamman kerran. Käytön jälkeen se huuhdellaan puhtaassa vedessä ja jätetään kuivumaan. Yhden nenäsuodattimen suositeltu käyttöaika on korkeintaan 7 päivää. Nosk suodatin ei välttämättä peitä tarpeeksi keskimääräistä isomman nenän sieraimia.

Pakkauksessa on 10 nenäsuodatinta.


Markkinoija: Verpa Trade Oy

www.nosk.fi

Asiakkaiden antamat arviot

Arvioiden lukumäärä: 8
Arvioiden keskiarvo: 1,9
saattaa toimia lapsilla, joiden nenän reiät ovat pienemmät (12.5.2015)
no kertakaikkiaan fiasko tuote, idea loistava mutta suodatin aivan liian pieni. käsittämätön mokaus....tiedossa on että aasialaisten koko on pienempi mutta että nenissä näin suuri kokoero? sieraimesta jää noin puolet peittämättä vaikka nenäni ei ole kovin suuri. sisään hengitetty ilma menee tod.näk. 90% suodattimen vierestä jossa vastus on pienempi...
Ei toimi lainkaan (19.3.2015)
Ilma ei tunnu kulkevan suodattimen läpi juuri lainkaan, vuotaa ohi sekä reunat hiertää ikävästi...
Saattaa auttaa, jos nenä ei vuoda (1.7.2014)
Kotioloissa kokeillessa tuntui riittävän hapensaantiin, mutta ulkona tuntui, että ilma loppuu, ja on pakko hengittää suun kautta. Samoin hapensaanti ei riitä urheillessa tai muuten ponnistellessa. Lisäksi, jos nenä vuotaa, suodatin tukkoutuu heti. Seuraavaksi aion testata öljyvärimaalauksen yhteydessä.
Lue kaikki arviot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Sanispira nenäsuodatin 6 kpl
9,90 € (1 kpl = 1,65 €)
Humektan perusvoide
Alkaen 2,75 €
Mesoft steriili kuitutaitos 5 kpl
Alkaen 0,20 € (1 kpl = 0,04 €)
Quies suusuihke kuorsaukseen 70 ml
18,80 € (1 l = 268,57 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Allergian hoito, Korvat, nenä ja kuorsaus, Suodattimet, suojat ja hansikkaat