EtusivuTestietusivu Priorin Hiusjuurien täsmäravinne 270 kapselia - MYYNNISTÄ POISTUNUT TUOTE

Priorin Hiusjuurien täsmäravinne 270 kapselia - MYYNNISTÄ POISTUNUT TUOTE

93,32 €
1 kpl = 0,35 €

Priorin on ravintolisä, joka ravitsee hiusjuuria ja vahvistaa hiuksia. Priorin sisältää hirssiä ja vehnänalkioöljyä sekä B5-vitamiinia ja L-kystiiniä, joiden suotuisat vaikutukset hiusten hyvinvointiin tunnetaan jo pitkältä ajalta. Parhaat tulokset Priorinin käytöstä ovat nähtävissä 3-6 kuukauden käytön jälkeen, sillä hius kasvaa hitaasti.

Huom! Priorin on uudistut. Uusi tuote on nimeltään Priorin Extra.

Priorin Extra
SIIRRY TUOTTEESEEN >>

Annostus:
Vaikeimmat ongelmat/hiusten oheneminen: Kolmen ensimmäisen kuukauden ajan otetaan 2 kapselia aamulla ja 1 kapseli illalla pureskelematta, pienen nestemäärän kera. Jatkossa riittää tämän jälkeen 1 kapseli päivässä.

Lievemmät ongelmat: 1 kapseli kerran päivässä pureskelematta, pienen nestemäärän kera.

1 Priorin-kapseli sisältää:

140 mg hirssiuutetta, 271 mg vehnänalkioöljyä, 9 mg pantoteenihappoa, 2 mg L-kystiiniä. Priorin kapselit sisältävät gelatiinia, joka on peräisin porsaasta.

Huom:

Priorin on laktoositon, mutta se sisältää pieniä määriä nopeita hiilihydraatteja. (3 kapselia sis. noin 0,24 g hiilihydraattia)
Tuotetta voi käyttää myös imetyksen aikana.

www.priorin.fi

Valmistaja: Bayer Oy

Priorin Hiusjuurien täsmäravinne 270 kapselia - MYYNNISTÄ POISTUNUT TUOTE Tuotteen lisätiedot

Tuotteen vanhenemispäivä 31.12.2014
Ainesosat Hirssiuute, vehnänalkioöljy, pantoteenihappo, L-kystiini, keltainen mehiläisvaha, lesitiini, kevyt magnesiumoksidi, liivate, glyseroli, sorbitoli, vanilliini, p-metoksiasetofenoni, titaanidioksidi (E171) sekä ruskea, punainen ja keltainen rautaoksidi (E172).
Pakkauskoko 270 kpl

Asiakkaiden antamat arviot

Arvioiden lukumäärä: 24
Arvioiden keskiarvo: 4,2
tyytyväinen (30.12.2012)
Ikimain vyötärölle asti pitkät hiukse minulla,kasvu ongelmaa ei siis..Mutta keväällä alkoi hiukset lähtemään ja kokeilin Priorin kapseleita.Mielestäni tabletit auttaneet ja aion syödä niitä jatkuvammin,,en uskalla lopettaa.Luulen että hormonaalista hiustenlähtö minulla ja kova stressi,olen jo 50v.iältänikin. Kallis tuote mutta suosittelen kyllä muitakin kokeilemaan.
Kerrankin joku toimii! (6.12.2012)
Hiukset lyheni ja oheni vaikka yritin kasvattaa pituutta. Tämä alkoi hiljalleen 40 v tienoissa ja paheni vaan. Lopulta joka kerran kampaajalla meni vaan lyhyemmäksi kun oli niin paljon kaksihaaraista ja kuivaa. Ajattelin että kaikkea kannatta kokeillla koska tilanne oli tosi surkea.

Aloin syödä priorinia viime joulun tienoissa ja vedin ekan 3kk maksimiannosta, sitten vähensin 1 tai 2 /pvä.

Ero on huikea!! Hiukseni ovat tuuheat, kasvaneet pituutta vähän korvan alta hartioile asti (polkka) ja ovat vahvat, taipuisat ja asettuvat kauniisti, ei sellaista onnetonta kuivaa siirottamista mitä se oli ennen.

En ikinä ostaisi mitään näin kallista ellei se toimisi. Ja nyt pelkään lopettaa koska en halua luopua näistä! Nyt suunnittlen kasvattaa oikeasti pitkät hiukset mistä en ennen uskaltanut edes unelmoida (nuorena oli pitkät)
Tyytyväinen olen. (27.11.2012)
Pitempiaikainen stressi ja varmaan hormoonijutut,,,syy mikä tahansa mutta hiuksiet ohentuneet!! Kokeilin Priorin-tuotetta,käytän edelleen,aion käyttääkin vaikka suht kallis tuote. Uutta hiusta kasvaa ja ei enää lähde ainakaan niin paljon! Toinen 90 kpl purkki menossaa.Johtuneeko tuotteesta tai jostain muusta mutta olen tyytyväinen:D Kannattaa kokeilla jos hiustenlähtö vaivana!! Olen tyytyväinen.
Lue kaikki arviot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Priorin shampoo 200 ml
13,00 € (1 l = 65,00 €)
SB12 Suuvesi
Alkaen 15,30 € (1 kpl = 1,28 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hiustenlähtö, Hiusten ja päänahan hoito