ACNATAC 10 mg/g+0,25 mg/g geeli 1 x 30 g
Reseptilääke

ACNATAC 10 mg/g+0,25 mg/g geeli 1 x 30 g

Saatavuus ei ole taattu. Toimitusaika 2-4 arkipäivää, jos tukkuliike pystyy toimittamaan tuotetta.

29,96
Vain kirjautuneet asiakkaat voivat tilata tämän tuotteen. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi. Käytettävissä olevat toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, Pikatoimitus kotiin Turussa, Postnord noutopisteet
Reseptilääke
Ei korvattava

Vaikuttava aine

klindamysiini, tretinoiini

Käyttötarkoitus

Lääkettä käytetään aknen hoitoon.

Annostus

Lääkärin ohjeen mukaan, yleensä kerran vuorokaudessa.

Lääkkeen ottaminen

Kasvot pestään kauttaaltaan kerran vuorokaudessa ennen nukkumaanmenoa miedolla saippualla ja kuivataan lopuksi. Geeliä puristetaan herneen kokoinen määrä sormenpäähän, jolla se taputellaan leukaan, poskiin, nenään ja otsaan, ja sen jälkeen geeli levitetään varovasti koko kasvojen alueelle. Paraneminen voi alkaa näkyä vasta useiden viikkojen hoidon aloituksen jälkeen. Jos annos jää ottamatta, tulee odottaa ja ottaa seuraava annos normaalin aikataulun mukaan. Kaksinkertaista annosta ei pidä ottaa. Vain ulkoiseen käyttöön (iholle). Geelin joutumista silmiin, silmäluomille, huulille ja sieraimiin on vältettävä. Kädet on syytä pestä geelin levittämisen jälkeen.

Vaikutustapa

Klindamysiini on antibiootti, joka heikentää aknetulehdusta aiheuttavien bakteerien kasvua häiritsemällä niiden valkuaisaineiden muodostumista. Tretinoiiini on A-vitamiinin sukuinen aine, joka lievittää ihon tulehdustilaa ja estää mustapäiden muodostumista.

Haittavaikutukset

Lääke aiheuttaa vain harvoin haittavaikutuksia.

Raskaus ja imetys

Ei saa käyttää raskauden eikä imetyksen aikana.

Säilytys

Säilytä alle 25 °C:ssa. Ei saa jäätyä. Pidä putki tiiviisti suljettuna.

Ulkonäkö

Läpikuultava keltainen geeli.

Selaa tätä tuoteryhmää: AKNEN LÄÄKKEET
© 2024 Lääketietokeskus