Acetium 60 kapselia

Acetium 60 kapselia

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

33,00
Ilmainen toimitus Postnordin noutopisteisiin 23.6. asti.
1 kpl = 0,55 €


1 kpl = 0,55 €


Acetium on luonnollista aminohappoa, L-kysteiiniä sisältävä kapseli. L-kysteiini vähentää syöpää aiheuttavan asetaldehydin määrää mahassa. L-kysteiiniä ihminen saa myös tavallisesta ravinnosta, mutta ruoan sisältämä L-kysteiini ei auta torjumaan asetaldehydiä, sillä se vapautuu ravinnosta vasta ohutsuolessa. Yksi Acetium-kapseli sisältää 100 mg L-kysteiiniä.

Ruoansulatuskanavan mikrobit tuottavat ruoan ja juoman sisältämästä alkoholista ja sokereista asetaldehydiä, ja lisäksi varsinkin monissa käymisteitse valmistetuissa elintarvikkeissa on korkeita pitoisuuksia asetaldehydiä. Normaalisti toimivan vatsan hapot tuhoavat nieltäessä vatsaan joutuvat suun bakteerit ja hiivat, jolloin asetaldehydiä ei pääse muodostumaan vatsaan. Mahasyövän riskiryhmässä ovatkin henkilöt, joilla on hapoton maha tai joilla on helikobakteeri-infektio mahassaan. Myös tupakoitsijat kuuluvat riskiryhmään.

Annostus: 1-2 kapselia veden kanssa ennen ruoan tai alkoholin nauttimista. Korkein suositeltu päiväannos on 10 kapselia.

Laktoositon, gluteeniton, ei sisällä eläinperäisiä aineita. Valmiste ei sovellu lapsille, raskaana oleville, imettäville, munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville tai kysteinuriaa sairastaville. Acetium on kehitetty ja valmistettu Suomessa.


Valmistaja: Biohit Oyj

www.acetium.fi

 

Acetium 60 kapselia Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

L-kysteiini, Eudragit RS-PO, kalsiumvetyfosfaatti, hypromelloosi, titaanidioksidi.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tolonen Karpalo + C-vitamiini 60 kapselia
10,30 (1 kg = 23,95 €)
Minisun Omega-3 Junior 45 geelipalaa
16,00 (1 kg = 237,04 €)
Hot Honey Kids 20 annospussia
9,05 (1 kg = 96,28 €)

Selaa tätä tuoteryhmää: Vatsan hyvinvointi