Agiolax rakeet
Lääke

Agiolax rakeet

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

alk. 12,85


Käytettävissä olevat toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, Pikatoimitus kotiin Turussa, Postnord noutopisteet


Agiolax on kasviperäinen ulostuslääke, joka on tarkoitettu tilapäisen ummetuksen lyhytaikaiseen hoitoon. Se sisältää kahta erityyppistä laksatiivia: plantago ovatan (ratamon) siemeniä, siemenkuorta ja Tinnevellyn sennaa.

Siementen ja niiden kuorten sisältämät kuidut ja lima-aineet normalisoivat häiriintyttä paksusuolta. Senna voimistaa paksusuolen supistusliikkeitä, joka johtaa ulosteen nopeutuneeseen läpikulkuun.

Käyttö ja annostus:


Agiolax-rakeet asetetaan kuivina kielen päälle ja niellään. Agiolax -kuurin aikana tulee juoda päivittäin 5-10 lasillista nestettä. Ulostaminen tapahtuu yleensä noin 8-12 tunnin kuluttua valmisteen nauttimisesta.

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset: Tavanomainen annos on yksi tai kaksi 5 g:n teelusikallista kerran vuorokaudessa iltaisin.

Ota annos aina vähintään ½-1 tuntia ennen muiden lääkkeiden ottamista tai aikaisintaan ½-1 tuntia muiden lääkkeiden ottamisen jälkeen. Agiolaxia ei tulisi ottaa juuri ennen nukkumaanmenoa.


Huomioitavaa


Ei alle 12-vuotiaille lapsille.

Käytä Agiolax rakeet lääkettä enintään 1-2 viikon ajan. Jos oireet eivät Agiolaxin käytöstä huolimatta helpotu, käänny lääkärin tai asiakaspalvelumme puoleen.

Agiolaxia ei tule käyttää ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana.

Älä käytä Agiolaxia imetyksen aikana.

Lue pakkausselosteesta lääkkeen yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa sekä haittavaikutuksista.


Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä 

Agiolax rakeet Tuotteen lisätiedot

Vaikuttava lääkeaine Ispagulansiemen, Ispagulansiemenkuori ja Tinnevelleyn sennanpalko.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ummetus, Ummetus