Apteekin Sana-sol Rauta+C-vitamiini 120 tablettia

Apteekin Sana-sol Rauta+C-vitamiini 120 tablettia

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

17,00
Ilmaiset toimitukset noutopisteisiin 26.5. asti
1 kg = 175,26 €


1 kg = 175,26 €

Apteekin Sana-sol Rauta+C-vitamiini on ainutlaatuinen rautalisä, sillä se sisältää sekä hemi- (hemoglobiinin sitoutunutta rautaa) että ei-hemirautaa. Vatsaystävällinen hemirauta on saatu tuotteeseen hemoglobiinista ja ei-hemiraudan lähteenä on ferrobisglysinaatti. Molemmat ovat vatsalle hellävaraisia, hyvin siedettyjä ja erinomaisesti elimistöön imeytyviä raudan lähteitä. Vatsaystävällinen. Laktoositon ja gluteeniton.Tabletti on mantelinmuotoinen, minkä vuoksi tabletti on helpompi niellä kuin pyöreä tabletti. Purkkiosa on valmistettu kierrätysmuovista.

Rauta edistää punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostusta sekä hapen kuljetusta kehossa. Rauta ja C-vitamiini, tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä. Hedelmällisessä iässä oleville naisille ja raskaana oleville 2 tablettia (1 tabletti 2 kertaa) päivässä.

Vuorokausiannos (1-2 tablettia) sisältää:

Ainesosa: Määrä: %*
* Rautaa 40-80 mg 50-100*
* C-vitamiinia 13,5-27 mg 96-193*

 

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ravintolisä ei  korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Markkinoija: Orkla Care Oy

Apteekin Sana-sol Rauta+C-vitamiini 120 tablettia Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Hemoglobiinijauhe (naudasta), maissitärkkelys, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), rauta (ferrobislysinaatti), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, polydekstroosi, karnaubavaha), täyteaineet (kalsiumfosfaatti, magnesiumkarbonaatti, mikrokiteinen selluloosa), väri (rautaoksidit ja -hydroksidit), kasvirasva kookosöljystä

Ominaisuudet
  • Laktoositon
  • Gluteeniton

Kiinnostaisiko sinua myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sana-Sol, Rautavalmisteet