Bio Pycnogenol 40 mg 90+30 tablettia

Bio Pycnogenol 40 mg 90+30 tablettia

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

35,50
Ilmainen toimitus Postnordin noutopisteisiin 23.6. asti.Bio Pycnogenol tuotteen pycnogenol-uute on valmistettu ranskalaisen rannikkomännyn kuoresta. Puut kasvatetaan 2,5 eekkerin kokoisilla plantaaseilla Ranskan lounaisosassa. Puumateriaali käytetään huonekaluvalmistuksessa ja puutuotannon sivutuotteena syntyvä kuoriaines hyödynnetään Pycnogenol-tuotannon raaka-aineena. 1000 kilosta kuorta pystytään valmistamaan yksi kilo Pycnogenolia. Kaadettujen puiden tilalle istutetaan uusia taimia, mikä tekee tuotannosta kestävää. Puita kasvatettaessa ei käytetä torjunta-aineita, eikä Pycnogenolin uutosprosessissa käytetä myrkyllisiä liuottimia.

- Sisältää 40 mg standardisoitua, patentoitua uutetta
- Ranskalaisen rannikkomännyn Pinus pinaster kuoriuute toimii antioksidanttina ja edistää terveyttä suojaamalla soluja hapettumisvaurioilta

Annostus: 2 tablettia 2 kertaa päivässä ensimmäisen viikon ajan, sen jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tablettia ei pidä pureskella, vaan se niellään kokonaisena mieluiten aterian yhteydessä tai sen jälkeen.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Markkinoija: Oy Pharma Nord Ab

 

Bio Pycnogenol 40 mg 90+30 tablettia Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Täyteaine (E460), paakkuuntumisenestoaine(maltodekstriini), rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol, pintakäsittelyaine(E464), kiinteyttämisaine(E341), paakkuuntumisenestoaine(E471b).


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kivennäis- ja hivenaineet, kofeiini ja energia, Vitamiinit, hivenaineet, kalkkivalmisteet ja muut ravintolisät