Ceralan Plus perusvoide

Ceralan Plus perusvoide

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

alk. 6,05Ceralan Plus on koko perheen käyttöön tarkoitettu perusvoide koko vartalon hoitoon. Se huoltaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja sopii erityisesti atooppisen ihon sekä psoriasiksen hoitoon. Ceralan Plus sopii hoitavuutensa ansiosta myös pesuaineärsytyksen ennalta ehkäisyyn.

Voide sisältää kuivan ihon hoidossa tärkeiden keramidien lisäksi fosfolipidejä ja kolesterolia. Terveessä ihossa näitä hoitavia aineita on riittävästi, jolloin ne pystyvät sitomaan kosteutta ja muodostamaan kuivumista ehkäisevän läpäisyesteen. Kuivassa ja atooppisessa ihossa aineiden määrä on vähäisempi - siksi iho kuivuu ja kutiaa.

Keramidivoiteen on tutkimuksissa todettu parantavan ihon kosteudensietokykyä, vähentävän ihon kautta tapahtuvaa kosteuden haihtumista ja pesuaineärsytystä.

Levitetään kevyesti voideltavalle ihoalueelle. Käytetään tarpeen mukaan, useimmiten voitelu kaksi kertaa päivässä riittää.


Markkinoija: Orion Pharma

www.ceralan.fi

www.perusvoide.fi

 

 

Ceralan Plus perusvoide Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Aqua, Hydrogenated Polydecene, Caprylic/Capric Triglyceride, Isononyl Isononanoate, Glycerin, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Glyseryl Stearate Peg-100, Saccharide Isomerate, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Lauroyl Lactulate, Sodium Citrate, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Orionin perusvoiteet