CoolXChange

CoolXChange

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

alk. 39,00
Tilaa uutiskirje ja saat 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei koske lääkkeitä).CoolXChange on geeliside helppokäyttöiseen ja tehokkaaseen kivunlievitykseen. Kolme K:ta eli kylmä, koho ja kompressio ovat yleisesti käytetty ensiapu lihasvenähdyksiin ja nyrjähdyksiin. CoolXChange yhdistää kaksi K:ta eli kylmän ja kompression.

CoolXChange -side alentaa ihon lämpötilaa jopa 10 °C kahden tunnin aikana. Side on käyttövalmis sellaisenaan, eikä vaadi jääkaappiviilennystä ennen käyttöä. Side ei sisällä lääkeaineita eikä mentolia, ja se on lateksiton.

Käyttö:

  • Kiedo CoolXChange hellästi kolme kertaa vaurioituneen alueen ympärille.
  • Mukauta kompressiota, kunnes se tuntuu mukavalta. Side ei saa olla liian tiukka.
  • Irrota side n. kahden tunnin kuluessa.

CoolXChange -sidettä voi käyttää uudelleen. Side laitetaan uudelleensuljettavaan pussiin, ja pussi suljetaan tiiviisti. Jos side on kuivunut, siteeseen lisätään 15 ml vettä ennen pussiin sulkemista.

CoolxChange -sidettä on saatavilla kaksi eri kokoa: Regular (75 x 1200 mm) ja Large (75 x 3000 mm). Regular-kokoa suositellaan nilkkoihin, sääriin, ranteisiin, kyynärpäihin ja sormiin, Large-kokoa taas polviin, reisiin, nivusiin, selkään ja olkapäihin.


Markkinoija: Sabora Pharma Oy

 

 

CoolXChange Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Vesi, polyvinyylialkoholi, polyesteri, spandex.


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ensiaputarvikkeet, Kylmä- ja lämpöpakkaukset