Ekulf NightGuard purentakisko

Ekulf NightGuard purentakisko

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

65,00
Tilaa uutiskirje ja saat 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei koske lääkkeitä).Ekulf NightGuard on suuhun yöajaksi laitettava muotoiltava yleispurentakisko bruksismista kärsiville. Bruksismi tarkoittaa hampaiden narskuttelua ja yhteen puremista. Sitä tapahtuu useimmiten öisin nukkuessa ja liittyy voimakkaisiin leuan liikkeisiin. Vaikea bruksismi, joka usein johtuu stressistä, voi johtaa voimakkaaseen hampaiden kulumiseen, ylirasittuneiden purentalihasten ja leukanivelten kipeytymiseen sekä päänsärkyyn.

Purentakisko vähentää hampaiden vaurioita ja estää ääntä, joka syntyy hampaiden narkuttelusta ja yhteenpuremisesta sekä parantaa unen laatua vähentämällä päänsärkyä ja epämukavuutta, joka voi seurata yöllisen hampaiden narskuttelun ja yhteenpuremisen vuoksi.

Ekulf NightGuard on muotoiltava purentakisko, jossa on yhdistetty pehmeä muotoiltava materiaali yllä ja kova pohja alla. Yläpuolinen pehmeä materiaali muotoutuu hampaiden ympärille ja ehkäisee hampaiden narskuttelua. Kova alaosa estää käyttäjää puremasta purentakiskon läpi.

Purentakisko sopii yli 18-vuotiaille. Älä käytä tuotetta, jos sinulla on leukanivelongelma TMJ (purentaelimistön toimintahäiriö), jos sinulla on löyhästi kiinni olevia hampaita tai jos käytät hampaiden oikomislaitetta, hammasproteesia tai muuta apuvälinettä suussasi.

Pakkauksessa mukana säilytyskotelo ja käyttöohjeet.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Suunhoito