FLECAINIDE ORION 100 mg depotkapseli, kova 1 x 30 fol
Reseptilääke

FLECAINIDE ORION 100 mg depotkapseli, kova 1 x 30 fol

Saatavuus ei ole taattu. Toimitusaika 2-4 arkipäivää, jos tukkuliike pystyy toimittamaan tuotetta.

11,45
Tilaa uutiskirje ja saat 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei koske lääkkeitä).
Vain kirjautuneet asiakkaat voivat tilata tämän tuotteen. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi. Käytettävissä olevat toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, Pikatoimitus kotiin Turussa, Postnord noutopisteet
Reseptilääke
Korvattava ( hintaan lisätään lääkkeiden toimitusmaksu 2,39 €)
Alempi erityiskorvaus 65 % Peruskorvaus 40 %

Vaikuttava aine

flekainidi

Käyttötarkoitus

Sydämen rytmihäiriöiden hoito.

Annostus

Lääkärin ohjeen mukaan.

Lääkkeen ottaminen

Depotkapselit otetaan kerran vuorokaudessa ruokailusta riippumatta, ja ne vapauttavat lääkeainetta pitkän ajan kuluessa.

Vaikutustapa

Flekainidi hidastaa sydänlihaksen supistumista säätelevän hermoimpulssin kulkua siten, että sydän saa takaisin rytminsä ja pumppausvoimansa.

Haittavaikutukset

Lääkkeen yleisimmät haittavaikutukset ovat näköhäiriöt ja pyörrytys, joka yleensä häviää lääkitystä jatkettaessa. Joskus voi esiintyä myös rytmihäiriöitä, hengenahdistusta, voimattomuutta, väsymystä, kuumetta ja turvotusta. Mahdolliset pyörrytys ja näköhäiriöt saattavat heikentää ajokykyä.

Lääkkeellä voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, joten kaikista muista lääkityksistä ja luontaistuotteista tulee neuvotella lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa.

Raskaus ja imetys

Lääkäri arvioi lääkkeen käytön raskauden ja imetyksen aikana.

Säilytys

Alle 25 °C.

Ulkonäkö

100 mg depotkaps: Kova gelatiinikapseli, jossa harmaa alaosa ja valkoinen yläosa. Kapseli sisältää valkoisia tai melkein valkoisia pyöreitä mikrotabletteja.

200 mg depotkaps: Kova gelatiinikapseli, jossa harmaa alaosa ja vaaleanpunainen yläosa. Kapseli sisältää valkoisia tai melkein valkoisia pyöreitä mikrotabletteja.

Selaa tätä tuoteryhmää: RYTMIHÄIRIÖLÄÄKKEET
© 2024 Lääketietokeskus