Felden 0.5 % geeli 25 g
Lääke

Felden 0.5 % geeli 25 g

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään meiltä 0-2 arkipäivässä - Toimitus alk. 0 €

7,98
1 kg = 319,20 €


Mahdolliset toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, DB Schenker noutopisteet, Matkahuollon noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, EU maat - Delivery to EU countries, Pikatoimitus kotiin Turun alueella, Matkahuollon kotiintoimitus
1 kg = 319,20 €


Felden 0,5 % geeli lihasten, nivelten ja jänteiden tulehdus- ja kiputilojen paikallishoitoon. Käytetään lisäksi mm. nivelrikon, nyrjähdysten, venähdysten ja ristiselkäkipujen hoitoon.

Felden -geelin vaikuttava aine piroksikaami vaikuttaa paikallisesti käytettynä kipuaistimusta lievittävästi ja kudosvauriosta johtuvaa tulehdusta ja turvotusta vähentävästi.


Käyttö ja annostus


Hiero kevyesti pieni määrä (1,5-4,5 cm) geeliä kipeytyneelle alueelle 2-4 kertaa päivässä. Tarvittava geelimäärä riippuu kipeytyneen tai turvonneen alueen laajuudesta.

Nyrjähdyksen ja venähdyksen pitäisi tuntua paremmalta viikon kuluessa. Jos kipu ei ole lievittynyt viikon kuluessa, käänny lääkärin puoleen.

Lasten ei tule käyttää Felden -geeliä.


Huomioitavaa


Tulehduskipulääkkeiden käyttöön liittyy useita rajoituksia. Lue pakkausselosteesta lisää ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lääkäriisi.

Ota yhteyttä lääkäriin, jos kipu ei lievity viikon aikana tai pahenee hoidosta huolimatta.

­­­Felden -geeliä ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. Valmistetta ei saa käyttää raskauden viimeisen kolmanneksen aikana.

Felden voi vaikeuttaa raskaaksi tulemista. Kerro lääkärille, jos suunnittelet lapsen hankkimista tai sinulla on vaikeuksia tulla raskaaksi.

Lue pakkausselosteesta lääkkeen yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa sekä haittavaikutuksista.


Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä 

Felden 0.5 % geeli 25 g Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 25 g
Vaikuttava lääkeaine Piroksikaami

Selaa tätä tuoteryhmää: Kipuvoiteet ja suihkeet