Ferrodan Fe++ 100 mg

Ferrodan Fe++ 100 mg

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

alk. 8,95
Ilmaiset toimitukset noutopisteisiin 26.5. asti
1 kg = 186,46 €


1 kg = 186,46 €


Ferrodan Fe++ 100 mg on pitkävaikutteinen rauta-C-vitamiinitabletti, joka ei ärsytä vatsaa. Pitkävaikutteinen tabletti vapauttaa rautaa noin kuuden tunnin ajan. Valmisteessa on rauta(II)bisglysinaattia, josta rauta imeytyy hyvin eikä se ärsytä vatsaa kuten monet muut rautasuolat.

Riittävä raudan saanti edistää elimistössä punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista ja vähentää väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini parantaa raudan imeytymistä.

Annostus: aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Tabletti otetaan tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. Vältä tabletin oton yhteydessä maitoa, kahvia, teetä ja täysjyväviljavalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä.

Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää:

Ainesosa: Määrä: %*
* Rautaa 100 mg 714*
* C-vitamiinia 50 mg 62,5*

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Valmistaja: Vitabalans Oy

 

Ferrodan Fe++ 100 mg Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Rauta(II)bisglysinaatti, täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polyvinyylialkoholi, potyetyleeniglykoli, talkki), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), värit (titaanidioksidi, rautaoksidit).


Kiinnostaisiko sinua myös

Cranberry Strong karpalo 60 kapselia
24,00
(1 kg = 888,89 €)
Ferrodan Fe++ 50 mg 120 tablettia
12,50
(1 kg = 250,00 €)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Rautavalmisteet