Footner Exfoliating Socks kuorintasukat 1 pari


MYYNNISTÄ POISTUNUT TUOTE

19,00

 

Footner Exfoliating Sock kuorintasukat käyttävät ihon luontaista uusiutumistapaa ja poistavat jaloista ihokovettumat ja kuolleen ihosolukon, vähentävät halkeamia, ja jo yhden 60 minuutin hoitokerran jälkeen jalat ovat pehmeät ja sileät. Kuorintasukat ovat mukavat ja helppokäyttöiset.

Poista kynsilakka ja muut mahdolliset aineet jaloista ennen käyttöä. Leikkaa Footner-sukka saksilla merkitystä kohdasta, pue Footner-sukka jalkaan ja sulje teipillä (tarra sukan etuosassa). Pue Footner-sukan päälle oma sukkasi. Footner-sukkaa tulee käyttää 60 minuutin ajan lopputuloksen varmistamiseksi. Riisu sukat 60 minuutin jälkeen ja pese geeli jaloista lämpimällä vedellä. 5-10 vuorokauden jälkeen kovettumat ja kuollut ihosolukko alkavat kuoriutua jalasta. Tämä voi kestää kahden viikon ajan. Älä poista kovettumia väkisin.

Tarvittaessa hoidon voi uusia kolmen viikon tauon jälkeen. Footner-sukkia voi käyttää esim. 2-3 kuukauden välein pitämään jalat pehmeinä.

Tuote soveltuu myös diabeetikoille. Älä käytä kuorintasukkia, jos sinulla on ärtynyt tai herkkä iho, kynsisieni, jalkasieni tai rikkinäinen iho. Ei saa käyttää alle 12-vuotiaille. Pakkauksessa on 1 pari kuorintasukkia.


Markkinoija: Karo Pharma Oy

Footner Exfoliating Socks kuorintasukat 1 pari Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Aqua, Lactobacillus/Milk Ferment Filtrate, Ethyl Alcohol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Aloe Barbadensis Flower Extract, Glycerin, Sodium Citrate, Purified Bamboo Vinegar, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Salicylic Acid, Hydroxyethyl Cellulose, Citric Acid, Calendula Officinalis Flower Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Tilia Cordata Flower Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hypericum Perforatum Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Ascorbic Acid.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Nalox kynsivaurioiden hoitoon 10 ml
35,00 (1 l = 3 500,00 €)
ACO Intimate Care Pesuneste 250 ml
14,50 (1 l = 58,00 €)
Helosan Jalkavoide 100 g
11,50 (1 kg = 115,00 €)