ItchAway Geeli 30 ml

ItchAway Geeli 30 ml

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €

5,65
31.3. asti Orionin keräilytuotteet -25% | 6 tuotteen ostosta Marimekon tuote. Katso kampanjan tuotteet >>
1 l = 188,33 €


1 l = 188,33 €


ItchAway Geeli hyönteisten pistojen ja ihoa ärsyttävien kasvien aiheuttamaan kutinaan. Vaikuttavana aineena toimii levomentoli.

ItchAway on viilentävä geeli, joka lievittää nopeasti ja tehokkaasti hyttysten pistojen ja ihoa ärsyttävien kasvien aiheuttamaa kutinaa paikallisesti.

Geeliä levitetään kutisevalle alueelle tarpeen mukaan. ItchAway sopii käytettäväksi koko perheelle, myös yli 2-vuotiaille lapsille.

Mentoli on luonnossa esiintyvä yhdiste, jota voidaan eristää minttuöljystä tai valmistaa synteettisesti. Valmisteessa on käytetty levomentolia, joka on mentolin vaikuttava muoto ja soveltuu ominaisuuksiltaan hyvin iholle annosteltavaksi. Levomentolin haittavaikutukset ovat hyvin harvinaisia. Levomentolia sisältävä IthcAway on lääkeaineeton valmiste, jota voidaan käyttää juuri halutulle alueelle ja useita kertoja päivässä kutinaan. Mentolia on käytetty vuosisatoja kutinan hoitoon, mutta viime vuosina on opittu ymmärtämään sen viilentävän vaikutuksen merkitys myös hyönteisten pistojen aiheuttamaan kutinaan.* Mentoli lievittää nopeasti, jopa minuuteissa, mm. hyttysten ja paarmojen pistojen ja ihoa ärsyttävien kasvien aiheuttamaa kutinaa paikallisesti.

ItchAway on CE-merkitty lääkinnällinen laite.


Markkinoija: Fysioline Oy


 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

HyttysÄssä+ pumppusuihke 50 ml
12,00 (1 l = 240,00 €)
Asept antiseptinen suihke 100 ml
4,65 (1 l = 46,50 €)

Selaa tätä tuoteryhmää: Hyönteiskarkoitteet ja jälkihoitotuotteet