Liinus Pellavarae 500 g *

Liinus Pellavarae 500 g *

Tuotetta on varastossamme
- Lähetetään meiltä 0-2 arkipäivässä

10,60
1 kg = 21,20 €


1 kg = 21,20 €


Kotimaisesta pellavasta patentoidulla menetelmällä valmistettu Liinus pellavarae normalisoi vatsan ja suolen toimintaa, jos monipuolisesta ravinnosta huolimatta vatsa toimii epäsäännöllisesti. Kliinisessä tutkimuksessa on todettu, että suurirakeinen, runsaasti kuituja sisältävä ja öljypitoinen pellavarae sitoo suolistossa nestettä ja vaikuttaa suojaavasti vatsan limakalvoihin. Siten se normalisoi vatsan ja suolen toimintaa. Liinus-rakeen kuitu jakautuu liukoisiin ja liukenemattomiin kuituihin. Liukoinen kuitu sitoo suolessa sappihappoja ja lisää kolesterolin poistumista elimistöstä. Liukenematon kuitu lisää ulostemassaa ja normalisoi suolen toimintaa.

Liinus-rakeessa on runsaasti solukalvojen rakenneosana välttämätöntä alfa-linoleenihappoa sekä linolihappoa. Nämä rasvahapot, kuitu ja pellavasiemenen öljy vaikuttavat yhdessä edullisesti veren kolesterolitasoon, rasva-arvoihin ja hyytymistekijöihin.

Annostus: 1-3 kertaa 6 g/12 ml nesteeseen, viiliin, puuroon, jogurttiin tai muuhun ruokaan sekoitettuna. Nauti aina lasillinen nestettä samanaikaisesti. Maksimipäiväannos on 18 g. Vatsan rauhoittuminen kestää joitakin viikkoja, parhaaseen tulokseen päästään noin kolmen kuukauden päivittäisellä Liinuksen käytöllä.


Markkinoija: Orion Pharma

www.liinus.fi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Jomo Ice Super MSM-kylmägeeli 150 ml *
10,30 (1 l = 68,67 €)
Locobase Repair
alk. 6,50

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ummetus, Osta 6 Orionin kampanjatuotetta ja saat tilauksen mukana tuotelahjan