Mack's Dreamweaver unimaski + korvatulpat

Mack's Dreamweaver unimaski + korvatulpat

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

26,00


Mack's Dreamweaver unimaski on pehmeä, kasvojen muotoja myötäilevä ulkopuolelta musta unimaski käytettäväksi esimerkiksi päiväunilla tai matkoilla. Maski on muotoiltu siten, että käyttäjä pystyy avaamaan ja sulkemaan silmiään myös maskia pitäessään, eikä maski myöskään tuhri silmämeikkiä. Materiaali on ohutta ja pehmeää, ja kiinnitys tarranauhoilla joilla maskin saa kätevästi säädettyä oikean kokoiseksi. Pakkauksessa on mukana säilytyspussi unimaskille ja pehmeät korvatulpat.

Maskin voi pestä pesukoneessa hienopesuohjelmalla tai käsin.

Unimaskia käytetään yleisesti lentokoneissa, junissa ja hotelleissa, joissa on häiritsevää valoa, ja se voi myös auttaa ihmisiä, joilla on vaikeuksia nukkua päiväsaikaan.

Yksi unimaskin tärkeimmistä eduista on sen kyky auttaa ihmisiä nukahtamaan nopeammin. Aivot tuottavat melatoniinia, hormonia, joka auttaa säätelemään unta ja herätystä. Melatoniinin tuotanto on herkkä valolle, ja häiritsevä valo voi häiritä melatoniinin tuotantoa ja häiritä unen laatua. Unimaski auttaa vähentämään häiritsevän valon määrää ja antaa aivoille signaalin, että on aika nukkua.


Markkinoija: Oriola Oy

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Klick Natural Glide liukuvoide 100 ml
14,00 (1 l = 140,00 €)
Minisun Vahva Monivitamiini 120 tablettia
22,00 (1 kg = 157,14 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tarvikkeet ja apuvälineet, Matkalle ja mökille