Maitohappobakteeri + B ratiopharm

Maitohappobakteeri + B ratiopharm

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

alk. 11,00
Ilmaiset toimitukset noutopisteisiin 26.5. astiMaitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille.

B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä.

Annostus: 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Kapselin voi myös avata ja sekoittaa sisällön ruokaan tai juomaan. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää noin puolet päivän B-vitamiinien saantisuosituksesta sekä vähintään 1,5 miljardia elävää maitohappobakteeria.

Laktoositon, soijaton, gluteeniton, maidoton.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Markkinoija: ratiopharm Oy

 

Maitohappobakteeri + B ratiopharm Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Dekstriini (maissi), liivate, magnesiumstearaatti, piidioksidi, Lactobacillus bulgaricus, talkki, nikotiiniamidi (B3-vitamiini), Lactobacillus acidophilus, Bacillus coagulans, Streptococcus thermophilus, pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), kalsium-D-pantotenaatti (B5-vitamiini), Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, kolloidinen piidioksidi, riboflaviini (B2-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä ja maissitärkkelystä), tiamiininitraatti (B1-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), väriaine E171(titaanidioksidi), syanokobalamiini (B12-vitamiini, sisältää maltodekstriinejä, natriumsitraattia ja sitruunahappoa).


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Maitohappobakteerit