Maitohappobakteeri + B ratiopharm

Maitohappobakteeri + B ratiopharm

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään meiltä 0-2 arkipäivässä - Toimitus alk. 0 €

alk. 9,10
Muut kuin lääkevalmisteet -15% 22.5. astiMaitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille.

B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Laktoositon, soijaton, gluteeniton, maidoton.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Markkinoija: ratiopharm Oy

 

 

Maitohappobakteeri + B ratiopharm Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Dekstriini (maissi), liivate, magnesiumstearaatti, piidioksidi, Lactobacillus bulgaricus, talkki, nikotiiniamidi (B3-vitamiini), Lactobacillus acidophilus, Bacillus coagulans, Streptococcus thermophilus, pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), kalsium-D-pantotenaatti (B5-vitamiini), Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, kolloidinen piidioksidi, riboflaviini (B2-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä ja maissitärkkelystä), tiamiininitraatti (B1-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), väriaine E171(titaanidioksidi), syanokobalamiini (B12-vitamiini, sisältää maltodekstriinejä, natriumsitraattia ja sitruunahappoa).


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Multivita Plus
alk. 4,59
Multivita
alk. 4,51
Neo-Amisept Käsihuuhdepyyhe 10 kpl
9,35 (1 kpl = 0,94 €)

Selaa tätä tuoteryhmää: Maitohappobakteerit