Minisun C-vitamiini Junior Super Nalle 80 purutablettia + OSTA 2 JA SAAT KASSIN+C-VITAMIININ

Minisun C-vitamiini Junior Super Nalle 80 purutablettia + OSTA 2 JA SAAT KASSIN+C-VITAMIININ

Tuotetta on varastossamme
- Lähetetään meiltä 0-2 arkipäivässä

9,35
1 kg = 116,88 €


1 kg = 116,88 €

Minisun C-vitamiini Junior on lasten makuun sopiva nallenmuotoinen purutabletti. Yksi tabletti sisältää C-vitamiinia 150 mg. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja lisää raudan imeytymistä. Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Nallenmuotoisen tabletin maku on peräisin luontaisesta mansikka-aromista, makeus luontaisista makeutusaineista (ksylitoli ja sorbitoli) ja punainen väri punajuuriväristä. Tuote ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia tai eläinperäisiä ainesosia ja lisäksi se on maidoton, laktoositon, soijaton, liivatteeton ja hiivaton. 


Käyttöohje ja annostus

Alle 3-vuotiaille 1 tabletti päivässä, ja vanhemmille lapsille 1-2 tablettia päivässä. 1-2 purutablettia sisältää: C-vitamiinia 150 – 300 mg (187 – 374 % päivittäisen saannin vertailuarvosta) Sopii nautittavaksi sekä tyhjään mahaan että aterian yhteydessä. Purutabletti sopii lapsille siitä iästä alkaen kun lapsi osaa pureskella tabletin. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

 

Markkinoija: Oy Verman Ab


 

Minisun C-vitamiini Junior Super Nalle 80 purutablettia + OSTA 2 JA SAAT KASSIN+C-VITAMIININ Tuotteen lisätiedot

Ainesosat

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), C-vitamiini, aromit (mm. luontainen mansikka-aromi), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), väri (punajuuriväri). 


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

DeviSol Drops
alk. 4,05 (1 l = 405,00 €)
Minisun D-tipat Oliiviöljy 10 ml
5,50 (1 l = 550,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lasten tuotteet, Vitamiinit, hivenaineet, kalkkivalmisteet ja muut ravintolisät, Minisun vitamiinit, Osta 2 Vermanin mansikkatuotetta ja saat kaupan päälle reppukassin ja Minisun C-vitamiinin