Minisun Super Defence Sitruuna-lakritsi 60 tablettia

Minisun Super Defence Sitruuna-lakritsi 60 tablettia

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä

15,00
(ei koske lääkkeitä)
1 kg = 227,27 €


1 kg = 227,27 €


Minisun Super Defence C+D on C- ja D3-vitamiinia sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta sisältävä sitruunan- ja lakritsinmakuinen purutabletti ylläpitämään elimistön vastustuskykyä.

C- ja D-vitamiini, sinkki ja auringonhattu-uute edistävät elimistön immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C- ja D-vitamiinien riittävä saanti on tärkeää myös luuston hyvinvoinnin kannalta ja D-vitamiini ylläpitää normaalia lihastoimintaa. Lisäksi C-vitamiinin on todettu vähentävän väsymystä ja uupumusta.

Annostus: 1-2 tablettia päivässä. Minisun Super Defence sopii aikuisille käytettäväksi kuuriluontoisesti.

Vuorokausiannos (1-2 tablettia) sisältää:

Ainesosa: Määrä: %*
* C-vitamiinia 250 mg 315-630*
* D3-vitamiinia 25 µg 500-1000*
* Sinkkiä 7,5 mg 75-150*
* Auringonhattu-uutetta 25 mg  

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Minisun Super Defence -tuotteet ovat maidottomia, laktoosittomia, gluteenittomia, soijattomia ja hiivattomia. Tuote ei sisällä myöskään liivatetta eikä säilöntäaineita. Purutabletit on makeutettu sorbitolilla, ksylitolilla ja sukraloosilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Markkinoija: Verman

www.minisun.fi

 

Minisun Super Defence Sitruuna-lakritsi 60 tablettia Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), natriumaskorbaatti, askorbiinihappovalmiste, auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), sinkkisitraatti, lakritsiaromi, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kolekalsiferolivalmiste, luontainen sitruuna-aromi, tärkkelys (maissista).


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Minisun Defence 60 tablettia
12,00 (1 kg = 153,85 €)
DeviSol Drops
alk. 4,25 (1 l = 425,00 €)
Cofi-tabs 100 tablettia
6,10 (1 kg = 406,67 €)
Multivita Plus
alk. 5,40

Selaa myös nämä tuoteryhmät: C-vitamiinit, D-vitamiinit, Muut hoitokeinot, Monivitamiinit, Minisun vitamiinit, Verman kampanja - Osta tuotteita 50 eurolla ja saat Lapuan Kankurit tiskiliinan