Mobilat emulsiovoide
Lääke

Mobilat emulsiovoide


Myynnistä poistunut tuote

Käytettävissä olevat toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, Pikatoimitus kotiin Turussa, Postnord noutopisteet


Mobilat emulsiovoidetta käytetään lihas- ja nivelsäryn paikallishoitoon. Ihon kudoksiin imeytyvät lääkeaineet estävät tulehdusreaktioita ja edistävät turvotuksen häviämistä, jolloin kipu lievittyy. Mobilat käy sekä akuutteihin että kroonisiin vaivoihin.

Emulsiovoide on parempi vaihtoehto kuivaihoisille, koska sen voidepohja on hoitavampi. Emulsiovoidetta käytettäessä voidaan sen päälle laittaa sidos (esim. okkulsiosidos), joka pitää ihon kosteana. Tämä edistää lääkeaineiden imeytymistä.


Käyttö ja annostus


Mobilat-emulsiovoidetta hierotaan kevyesti hoidettavalle ihoalueelle kerran tai useita kertoja päivässä.

Ei alle 12-vuotiaille lapsille ilman lääkärin määräystä.


Huomioitavaa


Varo, ettei emulsiovoidetta joudu rikkoutuneelle iholle, avoimiin haavoihin, silmiin tai limakalvoille, joissa se aiheuttaa kirvelyä.

Kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen Mobilat-emulsiovoiteen käyttöä raskauden tai imetyksen aikana. Mobilat-emulsiovoidetta ei pidä käyttää suurilla ihoalueilla raskauden aikana, eikä rintojen alueella imetyksen aikana.

Lue pakkausselosteesta lääkkeen yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa sekä haittavaikutuksista.


Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä 

Mobilat emulsiovoide Tuotteen lisätiedot

Vaikuttava lääkeaine Lisämunuaisen kuorikerroksen uute (kortikosteroideja 0,2 mg), mukopolysakkaridipolysulfaatti, salisyylihappo

Selaa tätä tuoteryhmää: Kipuvoiteet ja suihkeet