Nicorette Icemint 2 mg imeskelytabletit
Lääke

Nicorette Icemint 2 mg imeskelytabletit

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

alk. 7,20
Tilaa uutiskirje ja saat 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei koske lääkkeitä).
1 kpl = 3,60 €


Käytettävissä olevat toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, Pikatoimitus kotiin Turussa, Postnord noutopisteet
1 kpl = 3,60 €


Nicorette Icemint 2 mg imeskelytabletti lievittää tupakoinnin lopettamiseen liittyvää nikotiinihimoa ja vieroitusoireita. Nicorette Icemint 2 mg imeskelytabletti sopii tupakoijille, jotka ovat polttaneet 20 tupakkaa tai vähemmän vuorokaudessa. Imeskelytabletti soveltuu käytettäväksi myös silloin, kun purukumin tai inhalaattorin käyttö ei välttämättä sovi - kuten esimerkiksi työpaikalla tai asiakaspalvelutilanteissa.


Käyttö ja annostus


Ota yksi Nicorette Icemint imeskelytabletti kun sinun alkaa tehdä mieli savuketta. Tabletti alkaa liueta heti kun laitat sen suuhun. Imeskelytabletti liukenee imeskeltäessä ja vapauttaa samalla nikotiinia, joka imeytyy verenkiertoon suun limakalvojen kautta. Yksi tabletti vastaa yhtä 2 mg Nicorette purukumia. Tabletti liukenee kokonaan noin 10 - 20 minuutissa riippuen imeskelytekniikasta. Vältä turhaa nieleskelyä, sillä vatsaan joutunut nikotiini ei toimi kuten suun limakalvoilta imeytynyt.

Päivittäinen suosituskäyttömäärä on 8 - 12 tablettia, ei kuitenkaan enempää kuin 15 päivässä. Suositeltu hoitojakso on 3 kuukautta, jonka jälkeen käyttömäärää tulisi asteittain pienentää. Kun käytät enää 1-2 imeskelytablettia päivässä, voit lopettaa käytön kokonaan. Imeskelytabletteja ei tulisi käyttää yli kuuden kuukauden hoitojaksoa.


Huomioitavaa


Imeskelytabletit eivät sisällä tupakassa olevia muita terveydelle haitallisia aineita, kuten tervaa ja hiilimonoksidia.

Imeskelytablettia ei saa pureskella tai niellä.

Alle 18-vuotiaille vain terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta.

On erittäin tärkeää lopettaa tupakointi raskausaikana, koska tupakointi voi heikentää lapsesi kasvua tai aiheuttaa keskenmenon. Yritä lopettaa tupakointi ilman nikotiinia sisältäviä lääkevalmisteita. Jos et onnistu, käytä Nicorette Icemint imeskelytabletteja vasta, kun olet keskustellut lääkärin kanssa.

Nikotiini kulkeutuu äidinmaitoon ja saattaa vaikuttaa lapseesi. Käytä Nicorette Icemint imeskelytabletteja imetysaikana vasta, kun olet keskustellut lääkärin kanssa.

Lue pakkausselosteesta lääkkeen yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa sekä haittavaikutuksista.


Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä 

Nicorette Icemint 2 mg imeskelytabletit Tuotteen lisätiedot

Vaikuttava lääkeaine Nikotiini

Selaa tätä tuoteryhmää: Tupakasta vieroitus