Primaspan 100 mg 100 enterotablettia
Lääke

Primaspan 100 mg 100 enterotablettia

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässäKäytettävissä olevat toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, DB Schenker noutopisteet, Matkahuollon noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, Pikatoimitus kotiin Turun alueella, DB Schenker Kotiintoimitus


Primaspan 100 mg on pitkäaikaiseen salisylaattihoitoon suunniteltu lääke. Sitä voidaan käyttää veritulppien ehkäisyyn tiloissa, joissa valtimotukosten vaara on lisääntynyt, lyhytkestoisen aivoverenkierron häiriöiden (TIA), sepelvaltimotaudin, sydän- ja aivoveritulpan uusiutumisen ehkäisyn, lasten nivelreuman ja muiden pitkäaikaista salisylaattihoitoa vaativien nivelsairauksien hoitoon.

Primaspan on päällystetty mahanestettä kestävällä kalvolla, joten se liukenee vasta ohutsuolessa. Tavallisiin asetyylisalisyylihappotabletteihin verrattuna Primaspan-enterotablettien vaikutus alkaa hitaammin ja kestää vastaavasti pidempään.


Käyttö ja annostus


Verisuonitukosten estohoito aloitetaan lääkärin aloitteesta ja ohjauksessa. Ota Primaspania juuri sen verran kuin lääkäri on määrännyt.

Tavanomainen annos on 100 - 300 mg vuorokaudessa.

Primaspania ei suositella ensisijaiseksi kuumelääkkeeksi alle 16-vuotiaille lapsille.


Huomioitavaa


Ei sovellu käytettäväksi yhtäaikaisesti verenohennuslääkityksen kanssa ellei lääkäri toisin määrää.

Sisältää laktoosia.

Valmiste kuuluu lääkeryhmään(tulehduskipulääkkeet),joka voi vaikeuttaa raskaaksi tulemista. Tämä vaikutus kumoutuu lääkkeen käytön lopettamisen jälkeen.

Primaspanin käytöstä raskauden aikana on neuvoteltava lääkärin kanssa.

Primaspanin tavanomaisella annostelulla rintamaitoon erittyvät lääkeainemäärät ovat sen verran pieniä, ettei niillä oleteta olevan haitallista vaikutusta imeväiseen.

Lue pakkausselosteesta lääkkeen yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa sekä haittavaikutuksista.


Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä 

Primaspan 100 mg 100 enterotablettia Tuotteen lisätiedot

Vaikuttava lääkeaine Asetyylisalisyylihappo

Selaa tätä tuoteryhmää: Sydän ja verenkierto