Pronaxen 250 mg 10 tablettia
Lääke

Pronaxen 250 mg 10 tablettia

Tuotetta on varastossamme
- Lähetetään meiltä 0-2 arkipäivässä

9,99
1 kpl = 1,00 €


Mahdolliset toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, Nouto R-kioskit, K-kaupat - DB Schenker, Matkahuollon noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, Pikatoimitus kotiin Turun alueella, Matkahuollon kotiintoimitus
1 kpl = 1,00 €


Pronaxen 250 mg -tabletteja käytetään tilapäisten lievien ja keskivaikeiden kiputilojen (hammassärky, päänsärky, lihas- ja nivelkivut, kuukautiskivut) oireenmukaiseen hoitoon sekä kuumeen alentamiseen. Tablettien vaikuttava aineena on naprokseeni, joka on tulehdusta ja kipua lievittävä sekä kuumetta alentava lääkeaine.

HUOM! Tämän lääkevalmisteen myyntiluvan mukaisesti farmaseuttimme tulee antaa jokaiselle tämän tuotteen tilaajalle henkilökohtaista lääkeneuvontaa puhelimitse. (muista jättää tilattaessa puhelinnumero ja toive yhteydenottoajasta, jolloin voimme ottaa sinuun yhteyttä. Tilausta ei voida toimittaa ennen lääkeneuvontaa! )


Käyttö ja annostus


Suositeltu annos aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille on 1 tabletti tarvittaessa 1-2 kertaa vuorokaudessa. Ei alle 12-vuotiaille ilman lääkärin määräystä. 2 tabletin (500 mg) vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Pronaxen-tabletteja saa käyttää ilman lääkärin määräystä kiputilojen hoitoon enintään 5 vuorokauden ajan ja kuumeen alentamiseen enintään 3 vuorokauden ajan. Jos oireesi pahenevat tai eivät lievity tässä ajassa, ota yhteys lääkäriin.


Huomioitavaa


Naprokseenin käyttö voi vaikeuttaa raskaaksi tulemista. Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai suunnittelet raskautta, kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen tämän lääkkeen käyttöä.

Muita tulehduskipulääkkeitä ei saa käyttää samanaikaisesti Pronaxen 250 mg -tablettien kanssa. Samanaikainen käyttö lisää ruoansulatuskanavaan kohdistuvia haittoja, jotka voivat olla hengenvaarallisia.

Lue pakkausselosteesta lääkkeen yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa sekä haittavaikutuksista.


Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä 

Pronaxen 250 mg 10 tablettia Tuotteen lisätiedot

Vaikuttava lääkeaine Naprokseeni

Selaa tätä tuoteryhmää: Suun kautta otettavat kipulääkkeet