Pronaxen 250 mg 10 tablettia
Lääke

Pronaxen 250 mg 10 tablettia

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

9,99
1 kpl = 1,00 €


Käytettävissä olevat toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, Pikatoimitus kotiin Turussa, Postnord noutopisteet
1 kpl = 1,00 €


Pronaxen 250 mg -tabletteja käytetään tilapäisten lievien ja keskivaikeiden kiputilojen (hammassärky, päänsärky, lihas- ja niv


Käyttö ja annostus

HUOM! Emme voi toimittaa tästä tuotteesta tehtyä tilausta, ennen kuin olemme varmistaneet lääkkeen turvallisen käytön asiakkaan kanssa.
Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tilauksesi jälkeen arkisin tai voit olla itse yhteydessä asiakaspalveluumme puh.(02) 2741 211.

orion_keraily


Suositeltu annos aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille on 1 tabletti tarvittaessa 1-2 kertaa vuorokaudessa. Ei alle 12-vuotiaille ilman lääkärin määräystä. 2 tabletin (500 mg) vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Pronaxen-tabletteja saa käyttää ilman lääkärin määräystä kiputilojen hoitoon enintään 5 vuorokauden ajan ja kuumeen alentamiseen enintään 3 vuorokauden ajan. Jos oireesi pahenevat tai eivät lievity tässä ajassa, ota yhteys lääkäriin.


Huomioitavaa


Naprokseenin käyttö voi vaikeuttaa raskaaksi tulemista. Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai suunnittelet raskautta, kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen tämän lääkkeen käyttöä.

Muita tulehduskipulääkkeitä ei saa käyttää samanaikaisesti Pronaxen 250 mg -tablettien kanssa. Samanaikainen käyttö lisää ruoansulatuskanavaan kohdistuvia haittoja, jotka voivat olla hengenvaarallisia.

Lue pakkausselosteesta lääkkeen yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa sekä haittavaikutuksista.


Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä 

Pronaxen 250 mg 10 tablettia Tuotteen lisätiedot

Vaikuttava lääkeaine Naprokseeni

Selaa tätä tuoteryhmää: Suun kautta otettavat kipulääkkeet