Rennie Peppermint imeskelytabletit
Lääke

Rennie Peppermint imeskelytabletit

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

alk. 5,85
Tilaa uutiskirje ja saat 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei koske lääkkeitä).


Käytettävissä olevat toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, Pikatoimitus kotiin Turussa, Postnord noutopisteet


Rennie -imeskelytabletteja käytetään lievittämään liikahappoisuutta, jonka oireina voi olla närästys ja ruoansulatusvaivat, kuten täysinäisyyden tunne ja mahakipu. Rennien vaikuttavina aineina on kalsiumkarbonaatti ja magnesiumsubkarbonaatti, jotka neutralisoivat mahahappoja ja lievittävät ruoansulatushäiriöihin liittyviä oireita.


Käyttö ja annostus


Rennie on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. 1 - 2 tablettia pureskellaan tai annetaan hitaasti sulaa suussa tarvittaessa. Tabletit suositellaan otettavaksi yksi tunti aterian jälkeen ja nukkumaan mentäessä.

Närästyksessä ja ruoansulatushäiriöistä johtuvissa kiputilanteissa suositellaan otettavaksi 1 - 2 tablettia heti oireiden ilmaannuttua, ei kuitenkaan enempää kuin 11 tablettia vuorokaudessa.


Huomioitavaa


Ota yhteyttä lääkäriin, mikäli vatsakipusi jatkuu pitkään.

Älä käytä Rennie-valmisteita, jos kärsit vakavasta munuaisten vajaatoiminnasta tai veren liiallisesta kalsiumpitoisuudesta eli hyperkalsemiasta.

Rennie -imeskelytabletteja voidaan käyttää raskauden aikana, kunhan valmistetta käytetään annettujen ohjeiden mukaan. Pitkäkestoista valmisteen käyttöä suurilla annoksilla on vältettävä. Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai jos suunnittelet lapsen hankkimista, kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen tämän lääkkeen käyttöä.

Lue pakkausselosteesta lääkkeen yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa sekä haittavaikutuksista.


Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä 

Rennie Peppermint imeskelytabletit Tuotteen lisätiedot

Vaikuttava lääkeaine Kalsiumkarbonaatti, magnesiumsubkarbonaatti

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Närästys, Närästys