Rela tipat + D3 8 ml

Rela tipat + D3 8 ml

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

16,50
Tilaa uutiskirje ja saat 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei koske lääkkeitä).
1 l = 2 062,50 €


1 l = 2 062,50 €


Rela Tipat + D3 sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden sekä hyvin imeytyvää D3-vitamiinia pienelle lapselle ja vauvalle sopivassa muodossa. Uudistunut Rela tipat -valmiste on oliiviöljypohjainen eikä sisällä palmuöljyä. D3-vitamiinivalmisteiden käyttöä suositellaan lapsille ja nuorille Suomessa ympäri vuoden. D3-vitamiini ylläpitää vastustuskykyä. Rela Tipat + D3 sopii täysiaikaisille vauvoille 2 viikon iästä lähtien.

Annostus: 5 tippaa päivässä annosteltuna lusikkaan tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Päiväannos (5 tippaa) sisältää:
D3-vitamiinia      10 µg        200%*

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Rela Tipat on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Markkinoija: Oy Verman Ab

www.reladrops.fi

 

Rela tipat + D3 8 ml Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Oliiviöljy, maitohappobakteerit (L. rhamnosus SP1, B. Lactis BLC), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), emulgointiaine (lesitiini), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), hapettumisenestoeine (E-vitamiini).


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Rela tipat 8 ml
15,00 (1 l = 1 875,00 €)
Multi-tabs Drops D-tipat 10 ml
4,55 (1 l = 455,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vauvat ja lapset, Lasten vitamiinit ja muut ravintolisät, Rela Tabs, Lasten vatsa, Verman kesäkisa