SIGNIFOR 0.9 mg injektioneste, liuos 60 x 1 ml
Reseptilääke

SIGNIFOR 0.9 mg injektioneste, liuos 60 x 1 ml

Saatavuus ei ole taattu. Toimitusaika 2-4 arkipäivää, jos tukkuliike pystyy toimittamaan tuotetta.

4 878,74
Tilaa uutiskirje ja saat 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei koske lääkkeitä).
Vain kirjautuneet asiakkaat voivat tilata tämän tuotteen. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi. Käytettävissä olevat toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, Pikatoimitus kotiin Turussa, Postnord noutopisteet
Reseptilääke
Ei korvattava

Vaikuttava aine

pasireotidi

Käyttötarkoitus

Cushingin taudin hoito. Cushingin tauti johtuu kortikotropiinin ja kortisolin liikaerityksestä, jolloin ilmenee mm. lihasheikkoutta, vartalon ja kasvojen lihavuutta, luukatoa ja kohonnutta verenpainetta.

Annostus

Lääkärin ohjeen mukaan. Yleensä kaksi injektiota vuorokaudessa.

Lääkkeen ottaminen

Lääke pistetään itse ihon alle. Lääkäri tai hoitaja antaa saa siihen opastusta. Pistokohtaa kannattaa vaihdella.

Vaikutustapa

Pasireotidi estää kortikotropiinin tuotantoa, mikä puolestaan estää kortisolin liikaeritystä ja lievittää Cushingin taudin oireita.

Haittavaikutukset

Lääkkeen yleisimmät haittavaikutukset ovat hyperglykemia eli korkea verensokeri, väsymys sappikivien muodostuminen ja mahavaivat. Joskus voi esiintyä myös ruokahalun heikentymistä, päänsärkyä, huimausta, kaljuuntumista, kutinaa, sydämen sykkeen hidastumista tai pistoskohdan reaktioita, kuten kipua ja turvotusta. Mahdolliset väsymys, huimaus ja päänsärky voivat heikentää ajokykyä.

Lääkkeellä voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, joten kaikista muista lääkityksistä ja luontaistuotteista tulee neuvotella lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa.

Raskaus ja imetys

Naisten on käytettävä tehokasta ehkäisyä lääkityksen aikana. Lääkettä käytetään raskauden aikana vain erityistapauksissa. Lääkettä ei saa käyttää imetyksen aikana.

Säilytys

Säilytä alkuperäispakkauksessa. Herkkä valolle.

Ulkonäkö

Kirkas, väritön liuos.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: MUUT AINEENVAIHDUNTALÄÄKKEET, AIVOLISÄKKEEN ERITTÄMÄT LÄÄKKEET
© 2024 Lääketietokeskus