Salvequick Exfoliating Socks kuorintasukat 2 kpl

Salvequick Exfoliating Socks kuorintasukat 2 kpl

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

17,00
Tilaa uutiskirje ja saat 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei koske lääkkeitä).
1 kpl = 8,50 €


1 kpl = 8,50 €

 

Salvequick Exfoliating Socks kuorintasukat sisältävät geeliä, jossa on Aloe Veraa ja muita luonnollisia aineita, jotka nopeuttavat ihon uudistumista, poistavat kovettumia ja tekevät jaloista silkkisen sileät ja pehmeät. Yksi käsittelykerta riittää. 3-7 päivän kuluttua käsittelystä kovettunut ja kuollut iho alkaa kuoriutua irti jaloista. Noin 10-15 päivän kuluttua kuoriutuminen on ohi ja jalat ovat pehmeät ja sileät!
 

Käyttö: Pese jalat lämpimällä vedellä ja kuivaa ne hyvin. Avaa Salvequick Exfoliating socks- kuorintasukat paketti saksilla merkittyä viivaa pitkin. Laita kuorintasukat jalkaan ja pidä niitä 60 minuuttia. Voit käyttää tavallisia sukkia kuorintasukkien päällä ja liikkua normaalisti. Ota kuorintasukat pois jaloista tunnin jälkeen ja pese jalat huolellisesti runsaalla vedellä.

Markkinoija: ORKLA CARE OY

 


 

Salvequick Exfoliating Socks kuorintasukat 2 kpl Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Aqua, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Lactic Acid, Glycerin, Glycolic Acid, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Collagen, Cucumis Sativus Fruit Extract, Sodium Lactate, Salicylic Acid, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Accu-Chek Aviva testiliuskat 50 kpl
60,00 (1 kpl = 1,20 €)
Multi-Tabs Woman 50+ 60 tablettia
14,50 (1 kg = 147,96 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jalkojenhoito, Salvequick