Smartlax Makrogoli 3350 + Eletrolyytit

Smartlax Makrogoli 3350 + Eletrolyytit

Saatavuus ei ole taattu. Toimitusaika 2-4 arkipäivää, jos tukkuliike pystyy toimittamaan tuotetta.

alk. 17,00
Ilmainen toimitus Postnordin noutopisteisiin 23.6. asti.Smartlax Makrogoli + elektrolyytit on luontainen tapa hoitaa ummetusta. Vaikuttava aine, makrogoli, sitoo itseensä vettä, jolloin kiinteä uloste pehmenee ja suolen toiminta palaa normaaliksi. Smartlax Makrogoli tehoaa yleensä 1–2 vuorokauden kuluessa, mutta vaikutusaika on kuitenkin yksilöllinen. Valmiste ei aiheuta yhtäkkistä pakottavaa tarvetta ulostaa. Smartlax Makrogoli + elektrolyytit sisältää makrogolin lisäksi suoloja, jolloin elimistö säilyttää hyvän nestetasapainon. Annos (kaksi pussia) liuotetaan 1,25 desilitraan kylmää vettä ja juodaan, kun jauhe on kokonaan liuennut veteen. Valmis liuos maistuu miedosti sitrukselta.
Valmiste ei laiskista suolta eikä aiheuta tottumista, joten sitä voi käyttää pitkäaikaisestikin. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Pakkauskoko 20 annospussia.

 

Käyttötarkoitus:

Kova vatsa saattaa vaivata, vaikka ruokavalio olisi kuitupitoista ja päivittäinen veden juonti riittävää. Erilaiset elämäntilanteet tai muutokset voivat kuitenkin aiheuttaa tilapäisesti kovaa vatsaa. Tavallisia syitä ovat ruokavalion lisäksi jännittyneisyys, lihaskivut, liikkumattomuus, sairastuminen tai stressi. Vatsan saa liikkeelle Smartlaxin avulla tarvittaessa lempeästi tai nopeasti.

 

Annostelu:

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset
Yksi annospussi (13,88 g) 1–3 kertaa vuorokaudessa. Pitkäaikaisessa käytössä annos voidaan pienentää 1–2 annospussiin vuorokaudessa. Avaa annospussi viivaa pitkin kohdasta ”kokonainen annos” ja laimenna sisältö 125 millilitraan (noin yhteen lasilliseen) vettä.

7–11-vuotiaat lapset
Puolikas annospussi (6,94 g) kahdesti vuorokaudessa.

3–6-vuotiaat lapset
Puolikas annospussi (6,94 g) kerran vuorokaudessa.

Avaa annospussi viivaa pitkin kohdasta ”puolikas annos” ja laimenna sisältö 62,5 millilitraan (noin puoleen lasilliseen) vettä.

 

Ainesosaluettelo:

Yksi annospussi sisältää: Makrogoli 3350  13.125 g, Natriumkloridi   0.351 g, Natriumbikarbonaatti  0.179 g, Kaliumkloridi   0.046 g Apuaineet: Piidioksidi, aromi, natriumsakariini

 

Huomioitavaa:

Ei alle 3-vuotiaille.
Raskaana olevien ja imettävien naisten on keskusteltava valmisteen käytöstä lääkärin kanssa.
Suositeltuja annoksia ei pidä ylittää, sillä suuremmat annokset voivat aiheuttaa odottamattomia haittavaikutuksia.
Älä käytä valmistetta yhtäjaksoisesti yli 30 vuorokauden ajan. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin.
Älä käytä valmistetta, jos sinulla on siihen liittyvä intoleranssi.
Älä käytä valmistetta, jos olet yliherkkä jollekin sen aineosalle tai polyeteeniglykolille.
Jokainen annospussi on kertakäyttöinen, ja sen saa avata vain juuri ennen käyttöä

 

Markkinoija: Verman

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ummetus, Ummetus