XL-S Medical Direct Rasvansitoja 90 annospussia


Myynnistä poistunut tuote

81,00
Ilmainen toimitus Postnordin noutopisteisiin 23.6. asti.
1 kg = 346,15 €
1 kg = 346,15 €


XL-S Medical Direct Rasvansitoja vähentää ruokavalioon sisältyvistä rasvoista elimistöön imeytyvän energian määrää. XL-S Medical Direct Rasvansitoja sopii käytettäväksi ylipainon hoitoon, lihomisen ehkäisyyn ja yleiseen painonhallintaan. Yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan valmiste tukee tehokkaasti painonhallintaa. Tuote on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

XL-S Medical Direct Rasvansitojan vaikuttavana aineena on Litramine, joka on patentoitu kuituyhdiste. Litraminen on kliinisesti todistettu sitovan ruokavaliossa olevia rasvoja. Rasvaa sitovien ominaisuuksiensa lisäksi Litraminen kuidut laajenevat ja muuttuvat erittäin viskoosiksi geeliksi, joka hidastaa vatsan tyhjenemistä ja tasapainottaa verensokeripitoisuutta. Siksi tuote auttaa myös hillitsemään ruokahalua ja ruoan himoa.

Käyttö: Ota 1 annospussi jauhetta 3 kertaa vuorokaudessa välittömästi aterian jälkeen. Jos jätät aterian väliin, ota siitä huolimatta 1 annospussi. Jauhe on marjan makuista.

Valmistetta suositellaan vain yli 18-vuotiaille. Älä käytä XL-S Medical Direct Rasvansitojaa raskauden tai imetyksen aikana tai jos painoindeksisi on alle 18,5.


Markkinoija: ACO Hud Nordic Ab

XL-S Medical Direct Rasvansitoja 90 annospussia Tuotteen lisätiedot

Ainesosat - (Tarkista ajantasainen luettelo tuotteesta)

Litramine, patentoitu kuituyhdiste orgaanisesta kasvikunnan lähteestä (opuntiakaktus), ksylitoli, aidosta hedelmämehusta valmistettu jauhe, sitruunahappo, kolloidinen piidioksidi, luontaisen kaltainen aromi, magnesiumstearaatti..


Kiinnostaisiko sinua myös

XL-S Medical Rasvansitoja 180 tablettia
75,00
(1 kpl = 0,42 €)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

XL-S Medical Max Strength 120 tablettia
99,00 (1 kpl = 0,83 €)
XL-S Medical Rasvansitoja 180 tablettia
75,00 (1 kpl = 0,42 €)
Priorin Extra 180 kapselia
96,00 (1 kg = 571,43 €)