Daktarin 2% puuteri 20 g
Lääke

Daktarin 2% puuteri 20 g

Tuotetta on varastossamme
Lähetetään 0-2 arkipäivässä
Toimitus alk. 0 €*

12,85
Tilaa uutiskirje ja saat 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei koske lääkkeitä).
1 kg = 642,50 €


Käytettävissä olevat toimitustavat: Länsikeskuksen apteekin noutolokero, Postin noutopisteet, Postin toimitus kotiovelle, Pikatoimitus kotiin Turussa, Postnord noutopisteet
1 kg = 642,50 €

 

Daktarin-puuteria käytetään ihoalueiden hiivasienitulehdusten hoitoon. Sen vaikuttavana aineena on sienilääke mikonatsoli, joka tehoaa myös joihinkin bakteereihin.

Annostelu

Sirota puuteria sairaalle iholle aamuin illoin lähellä ihoa, välttäen hengittämästä sitä. Jalkasilsan hoidossa laita puuteria myös kenkiin ja sukkiin.

Lapsia hoidettaessa levitä puuteria varovasti kädelle (tai nivustaipeiden hoidossa vaippaan) ja vasta siitä tulehtuneelle ihoalueelle.

Hoito tulee lopettaa vasta noin viikon kuluttua oireiden häviämisestä. Sienitulehdus on usein sitkeä ja hoito kestää yleensä 2-6 viikkoa. Kun käytät voidetta tai emulsiota yhdessä puuterin kanssa, levitetään voidetta tai emulsiota iholle kerran päivässä ja toisen kerran puuteria.
 

Erityisesti huomioitavaa

Sieni-infektioiden leviämisen välttämiseksi käytä vain omaa pyyhettä ja vaihtaa usein tulehtuneeseen ihoalueeseen kosketuksessa olevia vaatteita. Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsi.
 

Raskaus ja imetys

- Jos olet raskaana tai imetät, keskustele lääkärin kanssa ennen kuin käytät Daktarinia
- Daktarin imeytyy iholta verenkiertoon hyvin heikosti
- Lääkkeen erittymisestä äidinmaitoon ei ole tietoa
 

Markkinoija: Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen Cilag Oy

Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jalkasieni, Ihottumat, kutina ja hiiva, Jalkasieni