Gynevia emätingeeli 8 x 5 ml

Gynevia emätingeeli 8 x 5 ml

Tuotetta on varastossamme
- Lähetetään meiltä 0-2 arkipäivässä

19,00
1 l = 475,00 €


1 l = 475,00 €


Gynevia on uusi ainutlaatuinen emätingeeli bakteerivaginoosin oireisiin ja uusiutumisen estoon. Se palauttaa emättimen terveen mikrobiympäristön ja normaalin pH:n nopeasti.

Gynevia on sisältää uudenlaisia alfa-glukaanioligosakkarideja (α-GOS), maitohappoa sekä glyserolia. Ainesosa α-GOS edistää ainoastaan hyvien maitohappobakteerien kasvua. Maitohappo puolestaan laskee emättimen pH:ta ja glyseroli lisää kosteutta.

- Lievittää epämiellyttävää tunnetta ja hajua emättimessä.
- Auttaa tutkitusti myös ennaltaehkäisemään bakteerivaginoosia, sekä muita bakteeritasapainon häiriöitä, jotka voivat johtua mm. emättimen sienitulehduksista, kuukautisista, antibioottikuurista tai ehkäisyvalmisteiden käytöstä.
- Helpottaa myös vaihdevuosioireista johtuvia limakalvo-oireita kosteuttamalla ja uudistamalla limakalvoja. Gynevia on antibiootiton, hormoniton ja hajusteeton.

Annostus:
1 annos (putkilo) päivässä 8 peräkkäisenä päivänä emättimeen. Toista hoito seuraavien kuukautisten jälkeen. Käytä iltaisin nukkumaan mentäessä.

Toistuvissa bakteeritasapainon häiriötilanteissa 8-päiväinen hoito pitää toistaa 6 kuukauden välein. Seksin/kuukautisten jälkeen lieviin oireisiin 1 annos kahtena perättäisenä iltana emättimeen. Limakalvojen kosteutukseen ja hoitoon menopaussissa: 1 annos (putkilo) päivässä annostellaan 16 peräkkäisenä päivänä emättimeen. Ylläpitohoitona 1 annos (putkilo) kaksi kertaa viikossa.

Ei sisällä hormoneja, antibiootteja tai hajusteita.


Markkinoija: Stragen Finland


 

Gynevia emätingeeli 8 x 5 ml Tuotteen lisätiedot

Ainesosat

Vesi, glyseroli, maitohappo, alfa-glukaanioligosakkaridi, polyakrylamidi, C13-14 isoparafiini, natriumbentsoaatti, laureth-7, kaliumsorbaatti.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Ceraderm intime hoitoöljy 100 ml
8,65 (1 l = 86,50 €)
Femiflor
alk. 15,50
Multi-Gyn ActiGel 50 ml
14,50 (1 l = 290,00 €)
Compliflora Femina 10 kapselia
11,50 (1 kg = 383,33 €)

Selaa tätä tuoteryhmää: Emättimen pH-tasapaino, limakalvojen kuivuus ja vaihdevuosioireet